FOLLOW US:
+30 2695306801
Top
 

Αθήνα

Διήμερη εκδρομή για να γνωρίσετε τις ομορφίες της Αθήνα

Αθήνα

ανά άτομο

Σας παραλαμβάνουμε από το κατάλυμά σας και σας μεταφέρουμε στο λιμάνι Ζακύνθου. Το πλοίο αναχωρεί στις 08:00πμ.

Περίπου μιάμιση ώρα αργότερα, φτάνετε στο λιμάνι της Κυλλήνης, στην Πελοπόννησο. Ο προορισμός σας είναι βορειοανατολικά και ταξιδεύετε κατά μήκος της ακτής και μέσα από τα υπέροχα τοπία της Πελοποννήσου. Στη διαδρομή σας θα δείτε πολλά όμορφα τουριστικά θέρετρα, τα οποία κυρίως επισκέπτονται από Έλληνες τουρίστες, αλλά και από επισκέπτες από τα υψηλότερα υψόμετρα της Πελοποννήσου.

Μετά από μια στάση για καφέ στο Αίγιο, θα ταξιδέψετε μέχρι το διάσημο Ισθμό της Κορίνθου για το μεσημεριανό σας γεύμα. Ίσως είστε τυχεροί και δείτε κάποιο σκάφος να διέρχεται το κανάλι, ενώ τραβάτε φωτογραφίες.

Κατά τις 15:00μμ, περίπου, φτάνετε στο ξενοδοχείο σας «Dorian Inn» στην Αθήνα. Η διαφορά του ξενοδοχείου σας έγκειται στο ότι είναι ξενοδοχείο κατηγορίας τεσσάρων αστέρων, βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και έχει θέα την Ακρόπολη. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε τις σύγχρονες ανέσεις του (κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, ραδιόφωνο, υπηρεσία δωματίου, roof garden, μία πολυτελής πισίνα, εστιατόριο). Προσφέρει, επίσης, και πρωινό Αμερικανικού τύπου, το οποίο περιλαμβάνεται στην τιμή.

Για την Ελληνική βραδιά, βραδιά “Μπουζούκι” θα πάτε σε ένα εστιατόριο στην Πλάκα, όπου εκεί μπορείτε να απολαύσετε το δείπνο σας ακούγοντας ζωντανή Ελληνική μουσική, παρακολουθώντας Έλληνες χορευτές και παραδοσιακούς χορούς, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ελληνικά φαγητά και εδέσματα. Μην χάσετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε όπως διασκεδάζουν οι Έλληνες. Χορέψτε μαζί τους στον ρυθμό του Ζορμπά!

Η επιστροφή στο ξενοδοχείο σας είναι τα μεσάνυχτα.

Την δεύτερη ημέρα, μετά από το νόστιμο αμερικάνικο πρωινό σας, αναχωρείτε νωρίς το πρωί για περιήγηση στα αξιοθέατα καθοδηγούμενοι από τον ξεναγό μας στην Αθήνα. Σε αυτή την περιοδεία θα δείτε την αλλαγή της φρουράς, το Ολυμπιακό Στάδιο «Καλλιμάρμαρο», το Ζάππειο, το Πανεπιστήμιο, τις Ολυμπιακές Στήλες και την Αψίδα του Θριάμβου, το λόφο Φιλοπάππου, το Μοναστηράκι και το Ναό του Ήφαιστου, που είναι σήμερα γνωστός και ως Θησείο.

Η εκδρομή σας συνεχίζεται με την επίσκεψη στην Ακρόπολη. Μετά από την επίσκεψή σας στην Ακρόπολη, μπορείτε να περάσετε το χρόνο σας στην «Πλάκα» και το Μοναστηράκι, εκεί όπου ένα ανατολίτικο τύπου παζάρι λαμβάνει χώρα.

Στις 12:00μμ αφήνετε την Αθήνα. Η επόμενη στάση σας είναι στο περίφημο Κανάλι της Κορίνθου. Θα έχετε αρκετό χρόνο για να τραβήξετε φωτογραφίες, να πιείτε ένα καφέ ή να πάρετε το γεύμα σας. Η επόμενη στάση σας, καθώς οδεύετε πίσω είναι στην Πάτρα. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την Εκκλησία του Αγίου Ανδρέα, η οποία είναι η μεγαλύτερη στα Βαλκάνια.

Το πλοίο για Ζάκυνθο αναχωρεί περίπου κατά τις 17:30μμ. Γύρω στις 19:30 μ.μ. θα είστε πίσω στο κατάλυμά σας.

 • Προορισμός
 • Αναχώρηση
  Κατάλυμα
 • Ώρα επιστροφής
  2η μέρα 19:30
 • Περιλαμβάνονται
  Αθήνα
  Καινούρια Σκάφη
  Σωσίβια
  Ψυγείο
 • Δεν Περιλαμβάνονται
  Ξεναγός
  Μεταφορικό μέσο
  Εύκολη Χρήση
  Ντουζ στο Σκάφος
1
Στάση 1: Καφές στο Αίγιο
Μετά από μια στάση για καφέ στο Αίγιο, θα ταξιδέψετε μέχρι το διάσημο Ισθμό της Κορίνθου για το μεσημεριανό σας γεύμα.
2
Στάση 2: Ξενοδοχείο Dorian Inn
Κατά τις 15:00μμ, περίπου, φτάνετε στο ξενοδοχείο σας «Dorian Inn» στην Αθήνα. Η διαφορά του ξενοδοχείου σας έγκειται στο ότι είναι ξενοδοχείο κατηγορίας τεσσάρων αστέρων, βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και έχει θέα την Ακρόπολη
3
Στάση 3: Ελληνική Βραδιά
Για την Ελληνική βραδιά, βραδιά "Μπουζούκι" θα πάτε σε ένα εστιατόριο στην Πλάκα, όπου εκεί μπορείτε να απολαύσετε το δείπνο σας ακούγοντας ζωντανή Ελληνική μουσική, παρακολουθώντας Έλληνες χορευτές
4
Ημέρα 2η: περιήγηση στα αξιοθέατα
Μετά από το νόστιμο αμερικάνικο πρωινό σας, αναχωρείτε νωρίς το πρωί για περιήγηση στα αξιοθέατα καθοδηγούμενοι από τον ξεναγό μας στην Αθήνα.
5
Επιστροφή
Στις 12:00μμ αφήνετε την Αθήνα. Η επόμενη στάση σας είναι στο περίφημο Κανάλι της Κορίνθου. Θα έχετε αρκετό χρόνο για να τραβήξετε φωτογραφίες, να πιείτε ένα καφέ ή να πάρετε το γεύμα σας. Η επόμενη στάση σας, καθώς οδεύετε πίσω είναι στην Πάτρα. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την Εκκλησία του Αγίου Ανδρέα, η οποία είναι η μεγαλύτερη στα Βαλκάνια.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Comments:

 • Μαρία Ιωάννου
  07/11/2016 at 14:16

  My fiance and I had never been to Europe, but wanted to plan a unique elopement trip to this place. We had no idea where to start, and turned to some internet research to find the services of this agency and eventually connect with the team at this travel agency. From the first email exchange, we knew that our travel consultant and her team would be our travel company.

 • Νίκη Παπαδοπούλου
  07/11/2016 at 14:21

  I cannot speak highly enough about our 3 week trip to this place and the services provided by this travel company. Everything was seamless. The private guides were interesting and knowledgable. We felt that they were more than just guides. It was like we had a friend in each city.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ

Διασκέδαση/Fun
Μεταφορά/Transportation
Ποιότητα προς τιμή/Value for money
Προορισμός/Destination
Συνολικά/Overall